Cum putem folosi acest wiki

Scopul acestui Wiki creat pentru proiectul ARTinED este acela de a oferi un spaţiu școlilor și profesorilor în vederea adăugării materialelor create în clasă pentru acest proiect. Va fi nevoie să vă înregistraţi și să primiţi acceptul înainte de a adăuga conţinutul.

Puteţi introduce imagini video de pe youtube și informaţii legate despre felul în care aţi folosit materialele din cadrul proiectului ARTinED.

Fiecare școală participantă va avea propria pagină Wiki unde veţi putea adăuga:
Câteva informaţii despre școala dumneavoastră

Filmuleţe cu activităţile dumneavoastră din cadrul proiectului (fiecare filmuleţ nu trebuie să depășească 5 minute)

Informaţii despre felul în care aţi folosit materialele din cadrul proiectului ARTinED

Pagina fiecărei școli va avea și un forum, astfel încât celelalte școli și ceilalţi elevi să poată posta comentarii.

În cazul în care nu știţi cum să introduceţi un material video sau audio pe acest site vă rugăm să consultaţi materialul video “Cum să” de mai jos. De asemenea, există și un filmuleţ care să vă ghideze să utilizaţi forumurile.

Încărcarea unui filmuleţ pe YouTube
Înainte de a încărca un filmuleţ pe pagina de wiki trebuie să îl încărcăţi pe YouTube. Acesta este un scurt material video care vă arată cum să faceţi acest lucruPoint_B.gif

Încărcarea unui material video pe pagina de Wiki

Pentru a încărca un material video pe pagina școlii vă rugăm să urmăriţi acest filmuleţ Point_B.gif. Vă rugăm să aveţi în vedere faptul că materialul dumneavoastră video trebuie mai întâi încărcat pe YouTube sau pe oricare alt website video.

Contribuţia dumneavoastră la discuţii

Va exista un forum pe pagina fiecărei școli. Materialul video “Cum să” explică cum pot fi folosite forumurile Point_B.gif

Vă mulţumim pentru contribuţiile dumneavoastră.